Међународни дани енергетике и инвестиција у Новом Саду 2018

Вест Датум креирања: 2018-03-06 08:30:07

У Новом Саду на Новосадском сајму, дана 1. и 2 марта 2018. године, одржани су ''Међународни дани енергетике и инвестиција''.Град партнер ''Међународних дана енергетике и инвестиција'' био је Град Нови Сад, на чијем штанду је током трајања догађаја одржана конференција за медије, представљене слободне локације за инвеститоре, презентовани досадашњи резултати као и планови у области енергетике.
Град Нови Сад на овом догађају су представљали Канцеларија за локални економски развој, Градска управа за привреду, Градска управа за заштиту животне средине, Агенција за енергетику Града Новог Сада и ЈП ''Урбанизам''.
Агенција за енергетику Града Новог Сада је представила резултате у области увођења енергетског менаџмента, соларни кофер као наставно помагало, термовизијску камеру и соларни мобилни уређај док су заинтересовани могли да се информишу о пројектима на тему енергетике, обновљивих извора енергије и заштите животне средине као што су ИПА пројекат ''Обновљива енергија у градовима'', ''Обновљива соларна енергија (Р-СОЛ-Е) и други пројекти у којима су учествовале градске управе Града Новог Сада.  
             

Аерополен

Аерополен

Праћење стања и прогноза аерополена на територији Града Новог Сада

Закони и прописи

Закони и прописи

Овде можете преузети све важеће законе и прописе из области заштите животне средине.

Локални регистар извора загађивача

Локални регистар извора загађивача

Упутства и формулари, Прописи, Регистар

Јавне набавке

Јавне набавке

Најновије Јавне набавке на једном месту