Градска управа за заштиту животне средине на 25. Међународном сајму „ЕКО СВЕТ“

Вест Датум креирања: 2017-10-11 11:28:21

Градска управа за заштиту животне средине учествовала је на 25. Међународном сајму „ЕКО СВЕТ“ који jе одржан у периоду од 3. до 8. октобра 2017. године у Новом Саду.


Градска управа за заштиту животне средине у оквиру наступа на 50. Међународном сајму „ЛОРИСТ“ – 25. Међународном сајму „ЕКО СВЕТ“ представила  je књигу намењену деци предшколског и школског узраста „Поново ново“ и радну свеску „Сачувај планету“.
Како је ове године акценат стављен на значај и улогу деце у очувању планете Земље, Градска управа за заштиту животне средине је у сарадњи са новосадским основним школама и Дечијим селом „Др Милорад Павловић“ организоваола  радионице на тему „Поново ново“.
На сајму je презентована и публикација  „Окрени нови лист 09“ коју је Градска управа припремила у сарадњи са Јавним комуналним предузећем „Градско зеленило“. У публикацији је представљен значај зеленила  у урбаним срединама са акцентом на реализацију програма и пројеката који се односе на очување и унапређење зеленила у функцији заштите животне средине на јавним површинама на територији Града Новог Сада.
Заинтересовани посетиоци су на штанду Градске управе за заштиту животне средине имали прилике да се упознају са радом Градске управе као и да добију књигу „Поново ново“, радну свеску „Сачувај планету“ и брошуру ''Окрени нови лист 09''.

Аерополен

Аерополен

Праћење стања и прогноза аерополена на територији Града Новог Сада

Закони и прописи

Закони и прописи

Овде можете преузети све важеће законе и прописе из области заштите животне средине.

Локални регистар извора загађивача

Локални регистар извора загађивача

Упутства и формулари, Прописи, Регистар

Јавне набавке

Јавне набавке

Најновије Јавне набавке на једном месту